JAMB Sweet Sixteen Questions and Answers for CBT Exams 2019

Filed in JAMB UTME | By NGSchoolz Staff | Last Modified: 3 months ago

JAMB Sweet Sixteen Questions and Answers for CBT Exams 2019.

JAMB Sweet Sixteen Questions 2019… You want to know the possible likely questions from the JAMB Recommended Novel (Sweet Sixteen) right? Don’t worry, you are at the right link. Here, on this page i will put you through on sample most likely set questions for the forth coming JAMB UTME screening exercise.

JAMB Sweet Sixteen Questions and Answers

JAMB Sweet Sixteen Questions

Ever since JAMB publicly announced the recommended novel for all UTME candidate for year 2019. Lot of Nigeria student from divers angles have been expecting our likely set questions from the novel (sweet sixteenas to guide them through while reading the novel.

IMPORTANT! Don’t fail to read our summary for Sweet Sixteen HERE.

The purpose of this test questions is to give you an insight of what to expect from the real Use of English novel section CBT Practice Test. You should take note that, the questions provided on this page might not be in-line or exactly the same as that of JAMB UTME Exam.

However, i will advice you to read the recommended novel – ‘sweet sixteen’ after answering the whole questions on this page.

JAMB Sweet Sixteen Likely Questions.

Below are possible questions and answers from Jamb new novel (Sweet Sixteen)…

1. Who is the Author of the book, “Sweet Sixteen”?

1. Bolaji Adelaji
2. Bolaji Abdullahi
3. Bolade Abdullahi
4. Jerry Agada

Answer: Bolaji Abdullahi

2. How old was Aliya in the Novel?

1. 16
2. 18
3. 17
4. 19

Answer: 16

3. According to one expert; ‘’Comprehensive sex education doesn’t encourage kids to have sex.

1. True
2. False

Answer: True

4. KOTL means……

1. Kiss On The Lips
2. Kiss On The Labs
3. Kiss On-top The Lips
4. Kiss On-top The Legs

Answer: Kiss on-top the lips

5. …………. almost fainted when he heard that some students were caught on the school’s basketball court at night having ‘’SEX’.

1. Mr James
2. Aliya
3. Mr Bello
4. Bolaji

Answer: Mr. Bellow

6. Good comprehensive programmes teach students that abstinence is the only surefire way to prevent pregnancy and STDs.

1. True
2. False

Answer: True

7. Adoringly, Aliya was referred to as……….

1. Journalist
2. Sex Addict
3. Beautiful Lady
4. First Lady

Answer: First Lady

8. Who asked this question “what does HAK and KOTL mean?”

1. Aliya
2. Bolaji
3. Mr Bello
4. First Lady

Answer: Aliya

9. Mr Bello is a ————— by Professions fro the Novel.

1. an Accountant
2. Engineer
3. Nurse
4. Journalist

Answer: Journalist

10. Where were the students were caught having SEX?

1. At the Chapel
2. Behind a Lawn Tennis Court
3. At the Basketball Court
4. In the Toilet

Answer: At the basket ball Court

11. …………. is the protagonist in the Novel, Sweet Sixteen

1. Mr Bello
2. Aliya
3. Mrs Bello
4. Mr Fayose

Answer: Aliya

From the Novel, Most Teenagers knows what Adults seems to be Hiding from them.

1. True
2. False

Answer: True

Number of Questions to Expect – The number of questions set by jamb varies, they have been cases where by student with the same jamb subject combination are given total different number of questions from jamb novel, but the total number of questions from the novel should not be more than 10.

It could be less, depending…

We Believe This Article Was Helpful, Don’t Hesitate To Share This Information With Your Friends On Facebook, Twitter, Whatsapp and Google plus.
Copyright Warning: Contents on this website may not be republished, reproduced, redistributed either in whole or in part without due permission or acknowledgement. All contents are protected by DMCA.
The content on this site is posted with good intentions. If you own this content & believe your copyright was violated or infringed, make sure you contact us via This Means to file a complaint & actions will be taken immediately.

Kindly Enter Your Email Below To Get Free And Fresh Content Delivered Automatically Each Time We Publish. We Respect Your Privacy. You're Safe! No Spam Either!

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *